Adatvizualizáció – Hogyan készítsünk magával ragadó designt?

Adatvizualizáció – Hogyan készítsünk magával ragadó designt?

19

July
04

Adatvizualizáció – Hogyan készítsünk magával ragadó designt?

Mitől lesz egy design valóban szemet gyönyörködtető? Hogyan működik az emberi szem, és hogyan kapcsolódik az ókortól ismert aranymetszés szabálya az adatvizualizációhoz? Göblyös Ancsa minden kérdésre választ ad a DataExpert Talk felvételében.

 

Útjára indult a DataExpert Talk, a DataExpert tudásmegosztó előadássorozata, ami rendszeresen ad betekintést az adatok izgalmas világába.

Elsődleges célunk az előadásokkal a cégen belüli tudásmegosztás erősítése, hiszen közel 80 munkatársunk van és rengeteg szakmai tudást halmoztunk már fel. Emellett, amikor publikus témában adunk elő, a tudásunk egy részét nyilvánosan is megmutatjuk itt a csatornánkon.

Az első DataExpert Talk előadója Göblyös Ancsa, aki olyan megoldásokat és trükköket mutat be, amiktől igazán szemet gyönyörködtető lesz egy design.

Az előadást Ancsa először a párizsi Printemps des études konferencián adta elő nemzetközi szakmai közönség előtt, ennek a magyar nyelvű változatát mutatja meg a videóban.

Iratkozz fel a YouTube csatornánkra, hogy ne maradj le az új videóinkról, és kövess minket a közösségi média felületeinken:

YouTube -  https://bit.ly/2IBROSS

Facebook - https://bit.ly/2Ri5hU5
LinkedIn - https://bit.ly/31rurEh
Instagram - https://bit.ly/2FgVN6L

Interested in more? Contact us.

If you would like to know more about us, our services and offers please send a message and we will get back to you.

Vendég street 84. 1/7. 4026 Debrecen, Hungary

+36 52 212 380

contact@dataexpert.hu


where to find us

Get directions