Hungarian BI SolutionsHungarian BI SolutionsDataExpert Analitika


A DataExpert Analitika termékcsalád három modulárisan felépített, és ezáltal teljes mértékben a vállalat működése szerint testreszabható termékből áll:

  • HR Analitika
  • Marketing Analitika
  • Sales Analitika

Ezen dashboardok, illetve ezen dashboardok kombinációjával kívánjuk az adatalapú gondolkodást szorgalmazó vállalatok működését technológiailag támogatni, és biztosítani számukra a lehetséges eszközt, mellyel egyszerűen, gyorsan és pontosan tudnak információhoz jutni szervezeti felépítésüket és tevékenységüket illetően.

 

Üzleti Intelligencia osztály

 

A DataExpert a modern piackutatási technológiákhoz kapcsolódó adatfeldolgozási és -vizualizációs szolgáltatási bázisára és több, mint 14 éves múltjának tapasztalataira alapozva indította el Üzleti Intelligencia osztályát. Első ügyfelei között Big Five filmstúdió és mindenki által ismert szeszesitalgyártó is volt. 

Osztályunk a kezdetek óta céljának tekinti az adatvezérelt döntéshozatal népszerűsítését a régió vállalatainak körében. 
Ennek első mérföldköve az általunk szervezett DataFlow - Adatvezérelt Cégvezetés Konferencia rendezvénysorozatunk elindítása volt, majd a 2020-as évben értük el következő nagy mérföldkövünket saját termékcsaládunk megalkotásával - a DataExpert Analitikával.

HR Analitika

A HR-nek és a menedzsmentnek készített dashboardunk átfogó képet nyújt a szervezet működéséről. Mindemellett hatékonyan támogatja olyan szervezetfejlesztési döntések előkészítését is, mint például a változásmenedzsment, karriertervezés vagy akár a munkafolyamatok hatékony átszervezése.

További információ a HR Analitikai Dashboard-ról

Marketing Analitika

Használatával teljes mértékben láthatóvá válik a felhasználók számára, hogy mely közösségi média platform pontosan milyen eredményességgel működik.

További információ a Marketing Analitikai Dashboard-ról

 

Sales Analitika

Az értékesítési vezetőknek és menedzsmentnek készített dashboardunk átfogó képet nyújt az értékesítés folyamatáról és az értékesítők munkájáról. 

További információ a Sales Analitikai Dashboard-ról

Interested in more? Contact us.

If you would like to know more about us, our services and offers please send a message and we will get back to you.

Vendég street 84. 1/7. 4026 Debrecen, Hungary

+36 52 212 380

contact@dataexpert.hu


where to find us

Get directions
SZÉCHENYI 2020